Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του
 
ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ
Το μπεστ σέλερ του μίσους:
Τα ‘ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ’
στην ΕΛΛΑΔΑ, 1920- 2013
(εκδόσεις ΠΟΛΙΣ, Αθήνα 2013)
 
που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνώντη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βενιαμίν Αλμπάλας.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
- Γιώργος Καλαντζής, Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων
- Σταύρος Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου Εθνικής Βιβλιοθήκης και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Ψαρράς.
 
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος  και Γεν. Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ.
* Το βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αγαπημένο βιβλίο του Χίτλερ, ευαγγέλιο του αντισημιτισμού για παραπάνω από έναν αιώνα και ιδανικό μοντέλο κάθε σύγχρονης θεωρίας συνωμοσίας, όχι μόνο σημαδεύει την άνθιση και τις καμπές του αντισημιτικού ρεύματος στην Ελλάδα, αλλά λειτουργεί σήμερα ως σημείο σύγκλισης διαφορετικών ιδεολογικών ρευμάτων και χρησιμοποιείται ως κώδικας επικοινωνίας μεταξύ τάσεων της σύγχρονης Ακροδεξιάς, ομάδων του αντιιμπεριαλιστικού εθνικισμού της πατριωτικής Αριστεράς και πιστών των συνωμοτικών θεωριών που διαχέονται από το διαδίκτυο και την τηλεόραση.
Η μελέτη της εκδοτικής διαδρομής και της απήχησης των «Πρωτοκόλλων» στη χώρα μας, που καταγράφονται και αναλύονται σε αυτό το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
 
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2014
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος