Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2706 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΣΦΑΛΕΙΑ: 5 ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ -ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC) και το Κέντρο SACC για την Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κρίσεων ξεκίνησαν την εκστρατεία ενημέρωσης για την ασφάλεια #TogetherWeAreSafer(Μαζί είμαστε πιο ασφαλείς).

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα κυκλοφορήσουν 10 βίντεο με στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από θέματα ασφάλειας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ η εκπαίδευση των πολιτών γύρω από βασικούς κανόνες ασφάλειας είναι απαραίτητη και πολλαπλά χρήσιμη. Μέσα από τα βίντεο αυτά παρέχονται πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση κινδύνων κι έκτακτων καταστάσεων.

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί και από την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία (CEPOL) και γίνεται προσπάθεια ώστε να διαδοθούν τα βίντεο και οι χρήσιμες πληροφορίες που περιλαμβάνουν σε όλον τον ευρωπαϊκό πληθυσμό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πέντε πρώτα βίντεο. Κοινοποιήστε τα – μοιραστείτε τα – φροντίστε να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο:

#01 – Ύποπτο αντικείμενο

#02 - Ένοπλος εν δράσει

#03 – Προστασία δεδομένων

#04 – Εμβολισμός από αυτοκίνητο

#05 – Ύποπτη συμπεριφορά

Όλα τα βίντεο μπορείτε επίσης να τα δείτε ΕΔΩ στον παρακάτω σύνδεσμο

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae