Το Ίδρυμα “TAGLIT Birthright Israel”, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλλιτεχνική εκδήλωση, με συναυλία του ελληνοεβραϊκής καταγωγής Ισραηλινού τραγουδιστή Yehuda Poliker και με την παρουσία του πρώην προέδρου του κράτους του Ισραήλ Ρεουβέν Ρίβλιν. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens (Λεωφ. Συγγρού 115).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση προϋποθέτει -αντί εισιτηρίου- καταβολή δωρεάς που ξεκινά από 100 ευρώ το άτομο. Δείτε ΕΔΩ την πρόσκληση. Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που συμπεριλαμβάνεται στην πρόσκληση και αποστέλλοντάς την στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα ενισχύσουν τους σκοπούς του Ιδρύματος TAGLIT.

Η πρωτοβουλία “TAGLIT Birthright Israel” στοχεύει στην ανάπτυξη δεσμών των νέων Εβραίων της Διασποράς με το Ισραήλ και στην ενίσχυση της εβραϊκής ταυτότητας μέσα από τη δωρεάν προσφορά ενός ταξιδιού στο Ισραήλ. Μέχρι σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες νέοι απ΄ όλον τον κόσμο, έχουν συμμετάσχει σε αυτή την πολύτιμη εμπειρία αναζήτησης της ταυτότητάς τους και της συνειδητοποίησης του πατρογονικού τους δικαιώματος.