Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5393 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log in23ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΙΕ - Εκλογή νέου Δ.Σ. PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 23ο  τακτικό συνέδριο του ΟΠΑΙΕ και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 13 αντιπρόσωποι από τις 8 εν ενεργεία Κοινότητες, οι αναπληρωτές τους, μέλη του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ και ο διευθυντής, μέλη του Δ.Σ και της Γ.Σ. της Ι.Κ. Αθηνών, η  κα Παπαδοπούλου, νομική σύμβουλος και το απερχόμενο Δ.Σ. του ΟΠΑΙΕ, καθώς και  οι νέοι υποψήφιοι. 

Ο ραβίνος Αθηνών Γκαμπριέλ Νεγρίν προσευχήθηκε για την καλή διεξαγωγή των εργασιών και την καλή συνεργασία όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά ώστε να λαμβάνονται αποφάσεις και να γίνονται ενέργειες για το καλό του εβραϊσμού.

Περισσότερα...
 
25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Σήμερα, 21η Μαΐου 2015, συμπληρώνονται 25 χρόνια από τη σύναψη αναβαθμισμένων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Κράτους του Ισραήλ. Παρόλο που οι διμερείς μας σχέσεις χρονολογούνται από το 1952, τα δύο κράτη μας σύναψαν πλήρεις διπλωματικές σχέσεις το 1990. Τα τελευταία χρόνια, κοινές δημοκρατικές αξίες και συμφέροντα οδήγησαν στη σφυρηλάτηση μιας σημαντικής στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Οι διμερείς σχέσεις χαρακτηρίζονται σήμερα από διευρυμένη συνεργασία στον πολιτικό, αμυντικό, ενεργειακό, οικονομικό, τουριστικό, πολιτιστικό και ακαδημαϊκό τομέα... [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ]

ΕΠΙΣΗΣ:

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae