Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2749 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΦιλανθρωπική εκδήλωση των κυριών PDF Εκτύπωση E-mail
Με μηνύματα για επιστροφή στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, πραγματοποιήθηκε, στις 19 Φεβρουαρίου 2008, το μπαζάρ γλυκών των κυριών της Ι.Κ. Λάρισας, παρουσία πλήθους κόσμου, στο κέντρο "Φρούριο". Παραδοσιακά εβραϊκά γλυκά εντυπωσίασαν τους παρευρεθέντες.
    Η πρόεδρος κα Στέλλα Φελλούς, προλογίζοντας την εκδήλωση, τόνισε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι κυρίες της Ι.Κ. Λάρισας πραγματοποίησαν το μπαζάρ γλυκών, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
    Το φετινό μπαζάρ γλυκών σκοπό είχε να ενισχύσει το νεοσύστατο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας. Στη σημασία των βιολογικών προϊόντων στην καθημερινή μας ζωή, που χαρίζουν ψυχική και σωματική ευεξία, αναφέρθηκε η ιατρός κα Βίκυ Μανούκα, στην ομιλία της με θέμα "Πρόληψη και σωστή διατροφή, εγγυήσεις για μια ζωή χωρίς προβλήματα", που παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

(Ελευθερία Λαρίσης, 20.2.2008)

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae