Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2824 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΤο βιβλίο του κ. Ε. Μωϋσή στα εβραϊκά PDF Εκτύπωση E-mail
  Κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Ισραήλ, μεταφρασμένο στα εβραϊκά και κατά ένα σημαντικό τμήμα του και στα αγγλικά, το ιστορικό - λαογραφικό βιβλίο του κ. Εσδρά Δ. Μωϋσή "Η Εβραϊκή Κοινότητα της Λάρισας πριν και μετά το Ολοκαύτωμα" (Λάρισα 2000). Η νέα έκδοση είναι ιδιαίτερα επιμελημένη και πλήρης και θα αποτελέσει ένα σημαντικό απόκτημα για τους αναγνώστες ελληνικής καταγωγής -και όχι μόνο- στο Ισραήλ και στο εξωτερικό γενικότερα. Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν την εβραϊκή έκδοση του βιβλίου μπορούν να αποταθούν στον Professor Moshe Faraggi, 14 Yara Str., Omer 84965 Israel, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae