Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2462 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ» PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 10.3.2014, η ηθοποιός & σκηνοθέτης κα Άννα Βαγενά, σε συνεργασία με την Ι.Κ. Βόλου και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Ο.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, ανέβασε στο θέατρο της «Παλαιάς Ηλεκτρικής»  Βόλου  το θεατρικό έργο του Ρομάν Γκαρί  «Η Ζωή Μπροστά σου» στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου, το κοινό παρακολούθησε μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση η οποία, εκτός του εβραϊκού ενδιαφέροντός της, αναφέρεται στο θρίαμβο της ανθρωπιάς και της αγάπης ενάντια στη μισαλλοδοξία όλων εκείνων που προσπαθούν να χωρίσουν τους ανθρώπους σε φυλές, θρησκείες και έθνη. 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae