Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2740 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕπίσκεψη του Δ.Σ. στον Γ. Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας PDF Εκτύπωση E-mail
  Στις 25 Οκτωβρίου 2005 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Κοινότητας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Μώρις Μαγρίζο, τον γενικό γραμματέα κ. Αλβέρτο Ρούσσο και το μέλος κα Μπέττυ Μαγρίζου , επισκέφθηκε τον Γεν. Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτη Γκούπα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στη μακραίωνη παρουσία των Εβραίων στη Λάρισα και στην πορεία της ιστορικής και δραστήριας Κοινότητας της πόλης μας.
    Από την πλευρά του ο κ. Γκούπας διαβεβαίωσε για την πρόθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να στηρίξει και να αναδείξει την πολυπολιτισμικότητα της περιοχής και δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της Κοινότητας στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae