Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1850 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΟ εορτασμός του "ΟΧΙ" στο Σχολείο PDF Εκτύπωση E-mail
Με ποιήματα, σκετς και τραγούδια, οι μαθητές του εβραϊκού Σχολείου Λάρισας τίμησαν την ιστορική επέτειο του ΟΧΙ. Η κα Χρύσα Οικονόμου συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους με την απλή και μεστή νοημάτων ομιλία της, στην οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσαν οι Εβραίοι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με το Ολοκαύτωμα των 6.000.000 ψυχών.
    Η εκδήλωση έληξε με κατάθεση στεφάνου από τα παιδιά στο Μνημείο Πεσόντων Εβραίων στρατιωτικών της πόλης μας στον Πόλεμο του 40-41.
    Την επόμενη μέρα, στις 28 Οκτωβρίου, η σημαία του 8ου Εβραϊκού Δημοτικού Σχολείου έδωσε το παρόν στην παρέλαση της Λάρισας.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae