Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2565 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log in"Μοιραία Ταύτιση" Παρουσίαση του βιβλίου της Μπ. Μαγρίζου PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 15.4.02, στο "Θέατρο της Μύλου", έγινε η παρουσίαση του μυθιστορήματος της Μπέττυς Μαγρίζου "Μοιραία ταύτιση" , σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Λάρισας, το Θεσσαλικό Θέατρο, οι εκδόσεις "Καστανιώτη" και το βιβλιοπωλείο "Γνώση". Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Π. Σάπκας, στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε ότι το βιβλίο αυτό πρέπει να το διαβάσουν περισσότερο οι άντρες για να αντιληφθούν αρκετά πράγματα. Η κεντρική ομιλήτρια κα Βέρα Μεσσήνη τόνισε δύο πολύ καλά στοιχεία, τη γραφή της Μπέττυς Μαγρίζου, την απαλή διείσδυση στις καταστάσεις που κάνει τα πρόσωπα οικεία στον αναγνώστη, καθώς και τον ρέοντα λόγο, απλό, προσιτό και καθημερινό. Στο τέλος της εκδήλωσης, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Κολώνας, με πέντε ηθοποιούς του Θεσσαλικού Θεάτρου, έδωσε τη θεατρική διάσταση της υπόθεσης του έργου, με θαυμάσιους φωτισμούς και μουσική υπόκρουση από έργο του Τσαϊκόφσκι, συμβάλλοντας με υπέροχο τρόπο στην ολοκληρωμένη παρουσίαση.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae