Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1908 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠροσφορά στο Νοσοκομείο Λάρισας PDF Εκτύπωση E-mail
  Πριν από τρεις μήνες περίπου η Κοινότητά μας, ανταποκρινόμενη σε έκκληση του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Λάρισας για την αγορά καινούργιων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού συμμετείχε με ποσό 560.000 δρχ. για το σκοπό αυτό.
    Στις 24/01/2001 έγινε η επίσημη εγκατάσταση των μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Λάρισας και η Κοινότητά μας εκπροσωπήθηκε στην τελετή αυτή από τη γεν. γραμματέα κα Ρίτα Μωϋσή και από την αντιπρόεδρο της Συνέλευσης κα Νινέτα Φάις.
    Ο πρόεδρος των Νεφροπαθών και η Πρόεδρος του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για τη συμβολή της Κοινότητάς μας.
    Πρέπει να σημειωθεί ότι σ' αυτή την έκκληση ανταποκρίθηκαν μόνον η Μητρόπολη, ο Δήμος Λάρισας, το Επιμελητήριο και η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας.Από την τελετή παράδοσης του
μηχανήματος στο Νοσοκομείο
Λάρισας. Δεξιά η εκπρόσωπος
της Ι.Κ. Λάρισας κα Ρίτα Μωϋσή.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae