Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2278 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΤίτλος τιμής στον πρόεδρο της Ι.Κ.Θεσσαλονίκης PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 30.5.2008 διοργανώθηκε στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης από την Πρεσβεία της Ιταλίας, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, το επίτιμο προξενείο Ιταλίας και το Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο εκδήλωση για την 62η επέτειο της Ιταλικής Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρέσβης της Ιταλίας κ. Gianpaolo Scarante απένειμε, εκ μέρους του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας κ. Giorgio Napolitano, τον τίτλο του Cavaliere στον πρόεδρο της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Δαυίδ Σαλτιέλ για τη συμβολή του στην προώθηση των επαγγελματικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.
Ο κ. Σαλτιέλ στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας γι' αυτή την τιμητική επιλογή και τόνισε πως η διάκριση αυτή αντανακλάται σ΄ ολόκληρο τον Ελληνικό Εβραϊσμό και πως με τον νέο τίτλο του, καρπό του πνεύματος συνεργασίας και φιλίας με την Ιταλία που έχει υπηρετήσει, θα συνεχίσει να είναι ο πρέσβης των καλών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae