Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2685 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Συνεδρίαση στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PDF Εκτύπωση E-mail

Παρακολουθήστε LIVE τη συνεδρίαση, 27.9.16, ώρα 16.00

Ειδική συνεδρίαση με θέμα «Το μέλλον των Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ευρώπη» θα γίνει σήμερα, 27.9.2016, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνεδρίαση, σε απευθείας μετάδοση, στον σύνδεσμο ΕΔΩ.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ο αντιπρόεδρος του Ε.Κ. Αντόνιο Τατζάνι, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς, καθώς και ηγετικές προσωπικότητες του Εβραϊσμού της Ευρώπης -όπως ο πρόεδρος του ΚΙΣ Γαλλίας Φρανσίς Καλιφά, ο τ. Αρχιραββίνος Μεγάλης Βρετανίας Τζόναθαν Σακς, και ο φιλόσοφος  Μπερνάρ Λεβί- θα είναι μεταξύ των ομιλητών που θα αναφερθούν στο θέμα του αντισημιτισμού στην Ευρώπη, στις προσκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εβραϊκές κοινότητες αλλά και στα μέτρα που έχουν αναληφθεί για τη διασφάλιση του μέλλοντός τους στην Ευρώπη.

Στη συνεδρίαση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία του EJC, καθώς και οι διευθυντές Εβραϊκών Κοινοτήτων απ΄ όλη την Ευρώπη, με τη συμμετοχή και του διευθυντή του ΚΙΣΕ κ. Ηλία Φρεζή.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae