Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1507 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΟ Σύνδεσμος Φιλίας στο Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάς - Ισραήλ Θεσσαλονίκης, με τη συμπαράσταση της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε επταήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ μεταξύ 5ης και 12ης Ιουνίου 2008, με την ευκαιρία της επετείου των 60 ετών από την επανίδρυση του Κράτους του Ισραήλ.
    Πολλά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου, που, σημειωτέον, για πρώτη φορά επισκέπτονταν το Ισραήλ, ακολούθησαν ένα ωραίο οδοιπορικό από το Τελ Αβίβ, τη Χάιφα, τα Ιεροσόλυμα, τη Γαλιλαία, τη Νεκρά Θάλασσα, τη Μασάντα, διασχίζοντας έτσι σχεδόν ολόκληρο το Κράτος.
   
Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, οι εντυπώσεις εξαιρετικές, η συγκίνηση τρομερή, ιδίως στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem. Το Σύνδεσμο τίμησε με δεξίωση στο σπίτι του ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ κ. Ζαφειρόπουλος, απ' όπου και η φωτογραφία.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae