Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2453 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (2015) PDF Εκτύπωση E-mail

Η αναίσχυντη ψευδολογία ότι «οι Εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους» ξεκίνησε το 2010 από αντισημιτικά έντυπα και έκτοτε έχει πάρει μεγάλες διαστάσειςκυρίως λόγω της ανεξέλεγκτης και συχνά σκόπιμα διαδιδόμενης αναπαραγωγής της μέσω του διαδικτύου (σε διάφορες ιστοσελίδες και ιστολόγια). Παρά τις ανακοινώσεις που κατά καιρούς έχει δημοσιοποιήσει το ΚΙΣΕ, η κακόβουλη αντισημιτική ψευδολογία κλιμακώθηκε τα αμέσως επόμενα χρόνια, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στα δεινά που έχει προκαλέσει στους πολίτες της πατρίδας μας η οικονομική κρίση.  «Διανθισμένη» με επιπλέον συκοφαντίες (ότι «το ΚΙΣ έχει στην κατοχή του το 50% της Ελλάδας», ότι «και μόνον η φορολόγηση του ΚΙΣ –θα έφτανε για την αποπληρωμή του χρέους της χώρας», κ.ά. σχετικά), η ψευδολογία αυτή δηλητηριάζει την κοινωνία, διαιωνίζοντας το ρατσιστικό και θρησκευτικό μίσος κατά των Εβραίων. Το 2015, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζής (Δελτίο Τύπου 12.1.2015), διέψευσε τις ψευδολογίες αυτές και διευκρίνισε διεξοδικά όλους τους κανονισμούς που διέπουν την «νομική προσωπικότητα των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.Ε), τα ισραηλιτικά σχολεία και τη φορολογία τους».

Ατυχώς η σχετική αντισημιτική ψευδολογία συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναπαράγεται και για αυτό το λόγο αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση του Γ.Γ. Θρησκευμάτων, προσβλέποντας στην αποκατάσταση της αλήθειας: Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ.Ε), ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae