Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2061 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Η σύγκλιση με τα νεοναζιστικά κόμματα στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού πολιτεύματος δεν μπορεί να οδηγήσει παρά στην κατάλυσή του, στην αλλοίωση της ίδιας της δημοκρατίας την οποία οι νεοναζί επιχειρούν να καταλύσουν. Κάθε δημοκρατική κοινωνία οφείλει να προστατεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, να προστατεύσει τον πολιτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκείας, απέναντι στους οπαδούς της πιο σκοτεινής σελίδας της ιστορίας μας: στους εφιάλτες του νεοναζισμού στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε ότι ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος θα αναλογισθεί ότι όσοι έχουν ως σύμβολό τους τη ναζιστική σβάστικα δεν μπορούν να ενταχθούν σε κανένα δημοκρατικό πλαίσιο και ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκλιση με τους νοσταλγούς ενός καθεστώτος που οδήγησε την ανθρωπότητα στην πιο βάρβαρη περίοδο της ιστορίας της, που προκάλεσε έναν ανελέητο πόλεμο με εκατομμύρια θύματα, που οδήγησε 6.000.000 Εβραίους και εκατοντάδες χιλιάδες άλλους διαφορετικούς ανθρώπους στον πλέον βιομηχανοποιημένο και φρικτό θάνατο.

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2016 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

-ΒΟΜΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΧΙ ΤΗ ΡΗΞΗ, ιστοσελίδα iefimerida.gr

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ιστοσελίδα iefimerida.gr

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae