Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2641 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕκλογή του προέδρου της Ι.Κ.Θ. στο E.C.J.C. PDF Εκτύπωση E-mail
Στην Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εβραϊκών Κοινοτήτων (E.C.J.C.), που έγινε στην Πράγα, στις 6 Απριλίου 2008, καθώς και στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του E.C.J.C. συμμετείχε ο πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. κ. Μ. Κωνσταντίνης και ο πρόεδρος της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Ντέϊβιντ Σαλτιέλ.
   
Κατά την Συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ευρώπης καθώς και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από αντισημιτικές ενέργειες στις κατά τόπους Κοινότητες.
   
Αξίζει να επισημανθεί ότι στο νέο Δ.Σ. του E.C.J.C. εξελέγη ως μέλος ο πρόεδρος της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Ντέιβιντ Σαλτιέλ.
   
Στο περιθώριο του προγράμματος οι εκπρόσωποι των Κοινοτήτων είχαν την ευκαιρία να κάνουν περιήγηση στα εβραϊκά αξιοθέατα και στο εβραϊκό Μουσείο της Πράγας καθώς και να παρακολουθήσουν λειτουργίες στη Συναγωγή.


 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae