Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1994 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΙΔΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΙΚΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ PDF Εκτύπωση E-mail

Τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2015 ανακοίνωσε το Τμήμα Γραμμάτων, Βιβλίου & Ψηφιακού Περιεχομένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Πολιτιστικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Μεταξύ των διακριθέντων λογοτεχνών συγκαταλέγεται η ιστορικός Ρίκα Μπενβενίστε για το έργο της με τίτλο «Αυτοί που επέζησαν. Αντίσταση, εκτόπιση, επιστροφή. Θεσσαλονικείς Εβραίοι στη δεκαετία του 1940», των εκδόσεων Πόλις, στην οποία απονεμήθηκε ομόφωνα το Kρατικό Eιδικό Bραβείο για  «βιβλίο που προάγει σημαντικά το διάλογο πάνω σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα».

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae