Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2678 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΒιβλίο του Αλμπέρτου Ναρ PDF Εκτύπωση E-mail
  Οι εκδόσεις "University Studio Press" κυκλοφόρησαν το βιβλίο "Επιπόλαιος επί πόλεως" το οποίο περιλαμβάνει πεζά κείμενα, άρθρα και χρονογραφήματα του αειμνήστου Αλμπέρτου Ναρ δημοσιευμένα στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη" την περίοδο 1998 - 2003. Η παρουσίαση έγινε στο βιβλιοπωλείο "Ιανός" και για το βιβλίο μίλησαν οι κύριοι Γιάννης Μπουτάρης, Γιώργος Αναστασιάδης και Γιώργος Σκαμπαρδώνης.
   
Τα κείμενα του Α. Ναρ αναφέρονται στη σημερινή πόλη της Θεσσαλονίκης περιγράφοντας και σχολιάζοντας τα πάντα γύρω από την κοινωνία, τους ανθρώπους, την ιστορία, τα έθιμα και τη ζωή της γενέτειράς του.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae