‘Ποστάρετε’  WE REMEMBER και γίνετε μέρος της παγκόσμιας αλυσίδας διατήρησης της Μνήμης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ! Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC) γνωστοποίησε τη φετινή του πρωτοβουλία για την 27η Ιανουαρίου, Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Πρόκειται για μια δραστηριότητα που φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη κι ευρύτερη καμπάνια Μνήμης που έχει γίνει ποτέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα ζητά τη συμμετοχή και την κινητοποίηση όλων των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Διασποράς για να διαδοθεί σε κάθε γωνιά της γης το μήνυμα  Θ Υ Μ Ο Μ Α Σ Τ Ε !

Το WJC, με ένα σύντομο χαρακτηριστικό βίντεο (που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ), ζητά από εκατομμύρια ανθρώπους να φωτογραφηθούν κρατώντας ένα φύλλο χαρτί με την επιγραφή We Remember και να την ανεβάσουν στο facebook, ή/και στο Twitter και το Instagram στο #WeRemember  ή να την στείλουν στο παρακάτω e-mail  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Ο αντισημιτισμός είναι σήμερα πιο αισθητός από κάθε άλλη φορά στην μεταπολεμική περίοδο. Ακριβώς για αυτό είναι αναγκαίο όλοι μαζί να δηλώσουμε ότι θυμόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του WJC Robert Singer.

Διαδώστε το μήνυμα, πληροφορείστε την κοινότητά σας, τα σχολεία, τις οργανώσεις, τους φίλους και τις οικογένειές σας. Λάβετε μέρος σ΄ αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία και γίνετε κι εσείς ενεργός πυρήνας της διατήρησης της μνήμης των 6 εκατομμυρίων Εβραίων της Ευρώπης που εξοντώθηκαν στο Ολοκαύτωμα.

ΤΟ 2017 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ;

- Γιατί ο αντισημιτισμός εξαπλώνεται και πάλι...

- Γιατί οι επιζώντες φθίνουν...

- Γιατί οι αρνητές είναι ασταμάτητοι...

- Γιατί ακόμη διαπράττονται γενοκτονίες...

- Γιατί είναι σημαντικό να μάθουν οι επόμενες γενιές!

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ;

Φωτογραφηθείτε και ενθαρρύνετε τα μέλη σας, τους φίλους σας, τους δασκάλους και τους συναδέλφους σας, την οικογένειά σας να φωτογραφηθούν κρατώντας ένα φύλλο χαρτί [ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ] με την επιγραφή We Remember και ανεβάστε τις φωτογραφίες στο facebook, ή/και στο Twitter και το Instagram στο  #WeRemember  ή στείλτε τις με e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του WJC

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ !