Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2460 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣυμμετοχή της Χορωδίας σε Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών PDF Εκτύπωση E-mail
  Η Χορωδία της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης συμμετείχε με επιτυχία στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών που οργανώθηκε, από τις 3 έως τις 8 Αυγούστου 2007, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.
    Το ρεπερτόριο που παρουσιάστηκε από τη χορωδία περιλάμβανε ελληνικά, εβραϊκά, σεφαραδίτικα και ρωσικά τραγούδια.
    Η Χορωδία έδωσε ρεσιτάλ και στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας της Αγίας Πετρούπολης, το οποίο παρακολούθησαν πολλά μέλη της Κοινότητας. Μετά την παράσταση αντηλλάγησαν δώρα και ευχές για την πραγματοποίηση παρόμοιων πολιτιστικών εκδηλώσεων και στο μέλλον.
    Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, τα μέλη της Χορωδίας και οι συνοδοί τους επισκέφθηκαν τη Συναγωγή και το Εβραϊκό Μουσείο της Αγίας Πετρούπολης, καθώς κα τη Συναγωγή των "Χορωδιών της Μόσχας".

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae