Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2454 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔιάκριση ομοθρήσκου μαθητή στην "Μαθητική Ολυμπιάδα" PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 26.2.2006 στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών βραβεύτηκε ο Ηλίας Ν. Γιεχασκιέλ, μαθητής της Γ' Γυμνασίου του Αμερικανικού Κολλεγίου "Ανατόλια" Θεσσαλονίκης, στην 23η Εθνική Μαθητική Ολυμπιάδα, με χρυσό μετάλλιο και τιμητικό δίπλωμα Α' βραβείου στην κατηγορία μαθητών μέχρι 15,5 ετών.
    Την απονομή έκανε ο υφυπουργός Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος παρουσία του νομάρχη Αθηνών και πολλών καθηγητών του Πανεπιστημίου.
    Η διάκρισή του έγινε στον τελικό διαγωνισμό του "ΑΡΧΙΜΗΔΗ" όπου συμμετείχαν περίπου 350 μαθητές απ' όλη την Ελλάδα, που επιλέχτηκαν μετά από δύο διαδοχικούς πανελλήνιους διαγωνισμούς, τον "ΘΑΛΗ" (Οκτώβριος 2005 με 15.000 συμμετοχές) και τον "Ευκλείδη" (Ιανουάριος 2006 με 1.500 συμμετοχές).

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae