Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2421 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣΕ PDF Εκτύπωση E-mail

Ως Αντιπρόεδρος Β΄ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος θέλω να δηλώσω ότι αποδοκιμάζουμε κατηγορηματικά τις ύβρεις και τη ρητορική μίσους που διατυπώνονται από συγκεκριμένο ραβίνο μέσω βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στο Διαδίκτυο, από το Ισραήλ όπου διαμένει, και ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Ελληνικό Εβραϊσμό και τις Ισραηλιτικές Κοινότητες στην Ελλάδα. Η ρητορική μίσους είναι αντίθετη με τις ίδιες τις αξίες και την ηθική της Εβραϊκής θρησκείας και απαξιώνει τον τίτλο του «ραβίνου» τον οποίο κάποιοι επιχειρούν να παραποιούν. Γιατί ραβίνος σημαίνει «δάσκαλος» αξιών και ηθικής και όχι ρήτορας μίσους.

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου, εύχομαι το 2018 να είναι χρονιά ειρήνης και ευημερίας για όλους τους συνανθρώπους μας και να επικρατήσουν η σύνεση και η σωφροσύνη απέναντι σε κάθε μορφή φανατισμού και μισαλλοδοξίας.

Βίκτωρ Ισ. Ελιέζερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 2.1.2018: Αποδοκιμάζει ως ακραίες τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή η πρεσβεία του Ισραήλ

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae