Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2592 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 3.7.2018, κατά την 38η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη κατατέθηκε από την Ουγγαρία κοινή δήλωση για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού, εκ μέρους των 21 κρατών μελών του Οργανισμού μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι χώρες που στήριξαν τη δήλωση είναι οι: Αλβανία, Κροατία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ουκρανία, Τσεχία, Αυστρία, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Γερμανία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Λιθουανία, Ολλανδία, Ελλάδα, Αγγλία, Καναδάς και Λιχτενστάιν.  

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο χαιρέτισε τη σημαντική αυτή ενέργεια με δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου του Ρόμπερτ Σίνγκερ, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα αυτής της εξέλιξης για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού. 

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae