Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2162 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Εβραίων Φοιτητών (EUJS) αναπολώντας την επίσκεψή τους το 2017 στην Ελλάδα και με αφορμή τις φωτιές που έπληξαν την Αττική, ανάρτησε στο Facebook την παρακάτω έκκληση:  

Η Ελλάδα πέρσι καλωσόρισε και υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες το Summer U που οργανώνει κάθε χρόνο η Ευρωπαϊκή Ένωση των Εβραίων Φοιτητών (EUJS). Οι συμμετέχοντες συναντήθηκαν με την τοπική Εβραϊκή κοινότητα και απόλαυσαν τα όμορφα Ελληνικά νησιά, καθώς και την ελληνική φιλοξενία.

Οι σκέψεις μας είναι σε όλους εκείνους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα και είναι η σειρά μας να δείξουμε τη συμπαράστασή μας.

Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας προσφορά μέσω του λογαριασμού που άνοιξε η Ελληνική Κυβέρνηση: 

Ειδικός λογαριασμός πυρόπληκτων της 23ης & 24ης Ιουλίου 2018, Τράπεζα της Ελλάδος

BIC/ SWIFT: BNGRGRAA

IBAN: GR 4601000230000002341195169

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae