Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2627 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Σε συνέχεια των δηλώσεων του διευθύνοντα συμβούλου και ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ότι ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης δεν θα διαγράφει τα μηνύματα των αρνητών του Ολοκαυτώματος, στις 8 Αυγούστου η Claims Conference δημοσιοποίησε μία «Ανοιχτή επιστολή μέσω βίντεο» ζητώντας από τον Ζάκερμπεργκ να αφαιρέσει από το facebook σχόλια αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Στο βίντεο παρουσιάζονται όμηροι να απευθύνονται προσωπικά στον Ζάκερμπεργκ  ζητώντας του να σκεφθεί ξανά την απόφασή του. Μέχρι σήμερα έχουν ευαισθητοποιηθεί από αυτή τη δράση περισσότερα από 132,000 άτομα.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή τη δράση κάνοντας like και κοινοποιώντας το BINTEO. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) 

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος είναι κάτι που οι επιζώντες δεν θα έπρεπε να βιώνουν.

Ας διαδώσουμε το μήνυμα: δεν υπάρχει χώρος στο facebook για την άρνηση του Ολοκαυτώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

-Ο Ζάκερμπεργκ του FB αρνείται να διαγράψει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae