Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2666 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟΝ IHRA ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣ ΑΣΑΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για ένα χαρούμενο και ειρηνικό νέο έτος προς την ηγεσία και τα μέλη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και προς όλον τον Ιουδαϊκό Ελληνισμό.

Έχουμε πάντα κατά νου την τεράστια, διαχρονική συμβολή της ελληνοεβραϊκής κοινότητας στην Πατρίδα μέσω εκείνων που έχουν αγωνισθεί και αγωνίζονται σε όλους τους τομείς δράσης και προσφοράς από την επιστήμη, τις τέχνες και την επιχειρηματικότητα έως τη φιλανθρωπία, την ευποιία και την αλληλεγγύη. Με αυτές τις σκέψεις και εντός το πνεύματος των Υψηλών Εορτών, θα επιθυμούσα να ευχηθώ σε εσάς και τις οικογένειές σας Σανά Τονά και Κτιβά βε Χατιμά Τοβά.

Δρ. Ευστάθιος Χ. Λιανός Λιάντης

Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον IHRA

Ειδικός Γραμματέας Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae