Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2627 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕπισκέψεις τουριστών PDF Εκτύπωση E-mail
  Μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο επισκέφτηκαν την Κοινότητά μας πολλά γκρουπ τουριστών από το Ισραήλ που έμειναν ενθουσιασμένοι από την ιστορική μας Συναγωγή . Επίσης, το μήνα Οκτώβριο, ένα γκρουπ τουριστών από την Αγγλία, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής Ραβίνο κ. Φρανσές, επισκέφτηκε την ιστορική μας Συναγωγή, όπου τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος κ. Σ. Μάϊσης και μέλη του Δ.Σ. της Ι.Κ. Χαλκίδας. Οι επισκέπτες εκδήλωσαν ενδιαφέρον και για το εβραϊκό νεκροταφείο, όπου ξεναγήθηκαν από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μάριο Μάϊση, αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις, μα προπαντός γνώση από το πλούσιο υλικό των ταφικών επιγραφών.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae