Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2626 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γ. ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ DAVID HARRIS για τα ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητέ David,

Σοκαρισμένος από την χείριστη τρομοκρατική επίθεση εναντίον Εβραίων στις ΗΠΑ, αισθάνομαι ότι η δέσμευσή μας για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού έχει καταστεί δυνατότερη, πιο αποφασιστική και επιτακτική. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τιμήσουμε τα θύματα και να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα μιας παρόμοιας επίθεσης στο μέλλον. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας απευθύνονται στα θύματα και τις οικογένειές τους. Επίσης, θα ήθελα να γνωρίζεις ότι στη δίκαιη μάχη σας, δεν είστε μόνοι διότι αυτή είναι και η δική μας μάχη.

Με εκτίμηση

Γιώργος

Υ.Γ.: Σήμερα είναι η Εθνική εορτή (Ημέρα του ΟΧΙ), που μνημονεύει την ημέρα που η Ελλάδα αρνήθηκε να υποκύψει στον Ιταλικό φασισμό και ενεπλάκη στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε συνέχεια της Ελληνικής νίκης έναντι της Ιταλίας, η Ναζιστική Γερμανία και η Βουλγαρία εισέβαλαν στην Ελλάδα. Η τριπλή κατοχή οδήγησε στην εξόντωση του 9% του πληθυσμού μας, συμπεριλαμβανομένου και του 82% των Ελλήνων Εβραίων. 78 χρόνια μετά, οι Εβραίοι ακόμα δολοφονούνται μόνο και μόνο επειδή είναι Εβραίοι.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae