Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2438 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΗ τέλεση των μεγάλων εορτών PDF Εκτύπωση E-mail
Φέτος η λειτουργία στη Συναγωγή, για το Ρος Ασανά και το Γιομ Κιπούρ, έγινε με την καθοδήγηση και τη βοήθεια του μόνιμου χαζάν της Κοινότητας κ. Ι. Κοέν.
    Για το Σουκότ η λειτουργία έγινε από τον κ. Χαϊμ Ισχακή και το χαζάν της Κοινότητας. Τα δύο πρώτα βράδια παρατέθηκε το πατροπαράδοτο δείπνο στη Σουκά, την οποία στόλισαν, όπως κάθε χρόνο, τα άρρενα μέλη της Κοινότητας σύμφωνα με τα έθιμά μας. Στο εορταστικό τραπέζι παραβρέθηκαν τα μέλη της Κοινότητάς μας, συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και από άλλες Κοινότητες, καθώς και επισκέπτες από το Ισραήλ.
    Το βράδυ του Σιμχά Τορά, γιορτάσαμε σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους, τη γιορτή της Τορά. Με το φως των κεριών της γιορτής και τραγούδια έγιναν οι περιφορές των Σεφαρείμ, όπως αρμόζει την ημέρα αυτή. 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae