Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2514 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕπίσκεψη της "Tradition" PDF Εκτύπωση E-mail
    Στις 2.06.01 επισκέφθηκαν τη Χαλκίδα τα παιδιά της Tradition, τα οποία συνόδευαν οι γονείς τους, και παρακολούθησαν την πρωινή λειτουργία που έγινε στη Συναγωγή της Χαλκίδας από τον κ. Β. Ισχακή και το χαζάν της Κοινότητας κ. Ισαχάρ Κοέν. Κατά τη λειτουργία του Σαββάτου οι κ.κ. Ισχακή και Κοέν έψαλλαν το Σαχρίτ, έβγαλαν το Σέφερ και ο κ. Ισχακής εξήγησε την Περασά της εβδομάδας. Μεταξύ των επισκεπτών από την Αθήνα που παρακολούθησαν τη λειτουργία του Σαββάτου ήταν και οι κ.κ. Λ. Λεβής και Α. Εσκενάζυ. Τέλος ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Σ. Μάϊσης απηύθυνε χαιρετισμό στα παιδιά αναφερόμενος στην ιστορική παρουσία των Εβραίων της Χαλκίδας.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae