Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2796 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου PDF Εκτύπωση E-mail
    Στις εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη μας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εκπροσώπησαν την Κοινότητα ο πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σόλων (Μάκης) Μάϊσης και ο αντιπρόεδρος κ. Αβραάμ Καταλάν.
      Στη δοξολογία, στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, παρέστησαν οι κ.κ. Μάϊσης και Καταλάν μαζί με τους επισήμους, ήτοι το γεν. γραμματέα Δημοσίας Τάξεως (ως εκπρόσωπο της κυβέρνησης), το Νομάρχη Ευβοίας, το Δήμαρχο Χαλκιδέων, τους βουλευτές και τους εκπροσώπους κοινωνικών φορέων του Νομού. Μετά το τέλος της δοξολογίας οι εκπρόσωποι της Κοινότητας παρέστησαν στην κατάθεση στεφάνου και παρακολούθησαν την παρέλαση.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae