Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2808 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Σύμφωνο συνεργασίας για την συντονισμένη προβολή και προώθηση της Άρτας στην αγορά του Ισραήλ υπέγραψαν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Αγροτουρισμού «Ο Άραχθος» και ο ιδιοκτήτης του ενημερωτικού τουριστικού πόρταλ greek-islands.co.il Σιβάν Ζαμίρ, που με επιτυχία δραστηριοποιείται στην προβολή της Ηπείρου στην τουριστική αγορά του Ισραήλ. Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Το σύμφωνο υπεγράφη με στόχο την από κοινού ανάπτυξη των ιδιαίτερων τουριστικών χαρακτηριστικών της περιοχής για την προβολή της Άρτας στην αγορά του Ισραήλ και την προσέλκυση επισκεπτών από την συγκεκριμένη χώρα στην περιοχή μας και στη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις που εξυπηρετούν το στόχο της προβολής της περιοχής μας στην αγορά του Ισραήλ.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στοχευμένα στον τουρισμό, καθώς πιστεύουμε ότι η περιοχή μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία αναδεικνύουμε. Θέλουμε να προβάλλουμε την Άρτα στις αγορές-στόχους και το Ισραήλ είναι μια από αυτές. Ουσιαστικά, η υπογραφή αυτού του συμφώνου μας ανοίγει την πόρτα για μια ευρύτερη συνεργασία και δραστηριοποίηση στην αγορά του Ισραήλ, πάντα σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής και φυσικά με τους επαγγελματίες. Η δουλειά που κάνουμε μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Άρτας και βέβαια το Σύλλογο Καταλυμάτων της περιοχής είναι μεθοδική και πάρα πολύ καλή και ήδη έχει αποτελέσματα με στόχο φυσικά την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Πιστεύουμε πολύ στον τουρισμό και στην εξωστρέφεια της Άρτας» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ, 17.1.2019  

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae