Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1534 επισκέπτες και 7 μέλη συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ WIZO - AVIV PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 9 και 10 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το 31ο Συνέδριο της WIZO, το οποίο φέτος συνέπεσε με τον εορτασμό των 60 χρόνων της WIZO και των 30 χρόνων της AVIV Λάρισας.
Στο συνέδριο, που κατά γενική ομολογία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν 110 γυναίκες από όλα σχεδόν τα τμήματα WIZO-AVIV Ελλάδας. Η καλή οργάνωση και τα ενδιαφέροντα θέματα του Συνεδρίου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στις συμμετέχουσες. 
Στην επιτυχία του Συνεδρίου συντέλεσαν επίσης οι προσπάθειες της ακούραστης και δυναμικής προέδρου της WIZO Λάρισας κας Στέλλας Φελλούς, αλλά και όλων των μελών του Δ.Σ., καθώς και η συμμετοχή της δασκάλας εβραϊκών του Σχολείου μας κας Ρίφκας Μπαρούχ, που συγκίνησε με την εξαιρετική ομιλία της με θέμα «Ιερουσαλήμ, χθες, σήμερα… πάντα». Επίσης, τη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, ιδιαίτερα ευρηματικές ήταν οι εκπλήξεις που παρουσίασε η κα Μπαρούχ.
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρατέθηκε τιμήθηκαν όλες οι πρόεδροι που εργάστηκαν για της WIZO όλα αυτά τα χρόνια με το άναμμα ενός κεριού. 

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae