Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1555 επισκέπτες και 7 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ της WIZO - AVIV PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 25.2.2010, με αφορμή τη γιορτή του Πουρίμ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις κυρίες της Ι.Κ. Λάρισας, το καθιερωμένο μπαζάρ παραδοσιακών γλυκών, στο κέντρο «Φρούριο».
Η πρόεδρος της WIZO - AVIV, κα Στέλλα Φελλούς, σε σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στη σημασία της γιορτής του Πουρίμ. Ο μπουφές ήταν πλουσιότατος από παραδοσιακά γλυκά, που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν οι κυρίες της Κοινότητας. Ακολούθησε λαχειοφόρος, της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν στο Σύλλογο Αυτιστικών Παιδιών της πόλης. Η εκδήλωση τελείωσε με λάτιν χορούς, από το διευθυντή και τους μαθητές της σχολής χορού Burn the Floor, που καταχειροκροτήθηκαν από τις κυρίες.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae