Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2609 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΜΑΘΗΜΑ με ΘΕΜΑ τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 26.4.10 κλήθηκαν από τον καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Κων. Μάγο τα μέλη της Κοινότητας να παραστούν στο μάθημα με εβραϊκό θέμα.

Στο μάθημα και μετά την εισήγηση του κ. Μάγου, ο επίτιμος πρόεδρος της Ι.Κ. Βόλου κ. Ραφαήλ Φρεζής αναφέρθηκε στην ιστορία και την παρουσία των Εβραίων στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή μας.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση που προέκυψε από ερωτήσεις που υπέβαλαν οι φοιτητές στους κ. Ραφαήλ Φρεζή και Μαρσέλ Σολομών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εβραϊκά θέματα και ήταν ενημερωμένοι και με πολύ θετική διάθεση.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae