Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2065 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΕΡΙΠΤΕΡΟ στο "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ" PDF Εκτύπωση E-mail
Από το Σάββατο 25.9.10 ως 3.10.10 διοργανώθηκε στο Βόλο το «9ο Επιχειρηματικό Πανόραμα Μαγνησίας», από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας παραχωρήθηκε στην Ι.Κ. Βόλου τμήμα του εκθεσιακού χώρου, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να προβάλλουμε την ιστορία, τους αγώνες και τον πολιτισμό του Ελληνικού Εβραϊσμού και ιδιαίτερα την παρουσία της Κοινότητάς μας στο νομό Μαγνησίας, μέσα από φωτογραφικό υλικό. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η αρχιτέκτονας κα Λουΐζα Κονέ. Στα εγκαίνια, που έγιναν το Σάββατο 25.9.10, η Κοινότητά μας εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Σαμπεθάι.
Από τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, το περίπτερο της Ι.Κ. Βόλου δέχθηκε πάρα πολλούς οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και εξέφρασαν θερμά συγχαρητήρια για την καινοτομία του φετινού Επιχειρηματικού Πανοράματος.
Χαρακτηριστική είναι επίσης η επιστολή που απηύθυνε προς την Ι.Κ. Βόλου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος στην οποία, μαζί με τα συγχαρητήριά του, καλεί την Κοινότητα να δηλώσει συμμετοχή και στο επόμενο Επιχειρηματικό Πανόραμα, στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2011.
 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae