Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2456 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inΜΝΗΜΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 27.2.2011, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΣΥΛΒΙΑ», με φωτογραφίες του κ. Βίκτωρα Κοέν από το στρατόπεδο εξόντωσης του Άουσβιτς, πραγματοποιήθηκε κύκλος ομιλιών στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Φωτογραφία και Μνήμη Ολοκαυτώματος».

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Σταύρος Μωρεσόπουλος, πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας και η παρουσίαση του θέματος έγινε από τους κ. Ηρακλή Παπαϊωάννου, Δρα Φωτογραφίας, επιμελητή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, με θέμα «Η μορφή των πλαγίων αναμνήσεων» και κ. Ιάσωνα Χανδρινός, ιστορικό, που αναφέρθηκε στις «Μνήμες Ολοκαυτώματος. Σκέψεις με αφορμή την έκθεση Σύλβια».         
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae