Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1965 επισκέπτες και 5 μέλη συνδεδεμένους

Log inΔΙΑΛΕΞΗ με ΘΕΜΑ "ΝΑΖΙΣΜΟΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ" PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 23.3.2011 και με αφορμή την αποφράδα ημέρα της σύλληψης των Γιαννιωτοεβραίων της 25 Μαρτίου 1944, ο καθηγητής της Ιατρικής Φυσικής κ. Τζων Καλέφ-Εζρά έδωσε διάλεξη με θέμα «Ναζισμός και Ιατρική». Ήταν μια συγκλονιστική ομιλία, σοκαριστική και αποκαλυπτική. Στην κατάμεστη αίθουσα της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών το ακροατήριο έμεινε άφωνο από τα πλούσια στοιχεία που παρέθεσε. Η ομιλία έγινε ευκαιρία πολλών επαινετικών συζητήσεων και άρθρων στις τοπικές εφημερίδες και στην τηλεόραση. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η μικρή μας κοινότητα έχει μέλη σαν τον καθηγητή κ. Τζων Καλέφ-Εζρά.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae