Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 903 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ του ΒΟΛΟΥ στο ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Από τις 14-17 Νοεμβρίου 2011 αποστολή του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη, επισκέφτηκε το Ισραήλ. Ο σκοπός της αποστολή ήταν η προβολή της περιοχής Μαγνησίας τουριστικά και επιχειρηματικά.

Η αντιπροσωπεία είχε συναντήσεις με εκπροσώπους πολλών φορέων, μεταξύ των οποίων ο Σύνδεσμος Ισραηλινών Βιομηχάνων, το Εμπορικό Επιμελητήριο, τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι του Τύπου. Ιδιαίτερη συνάντηση είχε η αντιπροσωπεία του Δήμου Βόλου με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ,
Στην αποστολή συμμετείχε, μετά από παράκληση του δημάρχου Βόλου, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Μαρσέλ Σολομών.
Σημειώνουμε ότι η αποστολή εξέφρασε την ικανοποίησή της, τόσο για τα παραγωγικά αποτελέσματα των επαφών στο Ισραήλ όσο και για την εγκάρδια υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae