Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2673 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΣΟΑ 2012 PDF Εκτύπωση E-mail

 Στις 18 Απριλίου 2012 έγινε στη Συναγωγή του Βόλου μνημόσυνο για να τιμηθεί η Μνήμη των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν οι κ. Μωρίς Φρανσές και Μάκης Μωυσής. Τα κεριά άναψε ο  κ. Ντίνος Μάτσας όμηρος των ναζιστικών στρατοπέδων. Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του κ. Ηλία Κοέν που εμπεριστατωμένα αναφέρθηκε στο Ολοκαύτωμα και επεσήμανε πως οι κοινωνίες δεν πρέπει να εφησυχάζουν γιατί «….όλα αυτά συνέβησαν μόλις λίγες δεκαετίες πριν από σήμερα που μιλάμε, πράγμα που καταδεικνύει ότι οι δημοκρατίες και ο πολιτισμός που έχει κατακτήσει ο άνθρωπος μέχρι σήμερα, απέχουν ακόμη πολύ από την ωριμότητα».

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae