Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3671 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Από 28 έως 30 Απριλίου 2010, πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον το ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (A.J.C.) στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι εβραϊκών φορέων και οργανώσεων από τις Η.Π.Α. και κοινοτήτων απ΄ όλον τον κόσμο. Ο Ελληνικός Εβραϊσμός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Κ.Ι.Σ.Ε. κ. Μώρις Μαγρίζο.
Περισσότερα...
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ EJC ΜΕ ΤΟ ΚΙΣΕ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου EJC Raya Kalenova επισκέφθηκε την Αθήνα στις 27 και 28.2.2020 προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Ευρωπαϊκό Εβραϊσμό στην τελετή παρασημοφόρησης του Προέδρου του ΚΙΣΕ Δαυίδ Σαλτιέλ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που έγινε στις 28.2.20 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η κα Kalenova συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ της 27.2.2020, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να ενημερωθεί για τη δράση του ΚΙΣΕ και των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων. Αρχικά, η R. Kalenova μετέφερε τα συγχαρητήρια του Προέδρου του EJC Moshe Kantor προς τον Πρόεδρο του ΚΙΣΕ τόσο για την τιμητική του βράβευση του όσο και για την πολύπλευρη δράση του ΚΙΣΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη συνέχεια η κα Καλένοβα αναφέρθηκε στο έργο του EJC και τη συνεργασία του με ευρωπαϊκούς φορείς για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού.

Το ίδιο βράδυ η κα Καλένοβα παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Προέδρου του ΚΙΣΕ Δαυίδ Σαλτιέλ, στο οποίο παρέστησαν o πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Yossi Amrani, ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής, και από το Δ.Σ. του ΚΙΣΕ ο Γεν. Γραμματέας Βίκτωρ Ελιέζερ, ο Γεν. Ταμίας Δανιήλ Μπεναρδούτ και ο τ. Πρόεδρος κ. Βενιαμίν Αλμπάλας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae