Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4589 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑΦΤΑΛΙ ΜΠΕΝΕΤ PDF Εκτύπωση E-mail

Το ΚΙΣΕ απέστειλε στις 15.6.2021 την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό του Κράτους του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ για την ανάληψη των καθηκόντων του:  

«Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εκ μέρους του Ελληνικού Εβραϊσμού επιθυμούμε να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας ως Πρωθυπουργός του Κράτους του Ισραήλ.

Επί πολλά έτη έχετε υπηρετήσει το Κράτος του Ισραήλ με μεγάλη αφοσίωση και διορατικότητα και είμαστε βέβαιοι ότι οι ικανότητες σας θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή στις σχέσεις του Ισραήλ με τη διεθνή κοινότητα, καθώς και με την Διασπορά.

Ευχόμαστε σε εσάς, αλλά και στον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό Γιαΐρ Λαπίντ κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και ελπίζουμε να επικρατήσει η ενότητα του εβραϊκού λαού στο Ισραήλ και στην Διασπορά.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η εβραϊκή Διασπορά πρέπει να έχει ισχυρούς δεσμούς και σχέσεις με το Κράτος του Ισραήλ και είμαστε βέβαιοι ότι κατά τη διάρκεια της θητείας σας, αυτές οι σχέσεις θα ενισχυθούν και θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Περισσότερα...
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Σε συνέχεια της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης του Ισραήλ, το ΚΙΣΕ απέστειλε την παρακάτω επιστολή (30.12.2022) προς τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Παρακαλούμε δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρωθυπουργού της 37ης κυβέρνησης του Κράτους του Ισραήλ.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι με την επικράτηση της σύνεσης και της σωφροσύνης θα οδηγήσετε την ισραηλινή κοινωνία στον δρόμο της ειρήνης, της προόδου και της ευημερίας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι οι άρρηκτες σχέσεις του Κράτους του Ισραήλ με τους Εβραίους της Διασποράς θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και ότι οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται προς όφελος των δύο χωρών και της σταθερότητας και της ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae