Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4895 επισκέπτες και 7 μέλη συνδεδεμένους

Log inΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΛΟΥΚΟΦ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Το ΚΙΣΕ, με επιστολή του προς την πρέσβη της Βουλγαρίας στην Ελλάδα, εξέφρασε την έκπληξη και την αποδοκιμασία του Ελληνικού Εβραϊσμού για την λεγόμενη «Πορεία Λουκόφ» που διοργανώνεται από νεοναζιστές και βετεράνους του ναζιστικού στρατού, και έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 14.2.15, στη Σόφια.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Δημοκρατική Βουλγαρία δεν θα ανεχθεί να αμαυρωθεί ο χώρος της επικράτειάς της από μια παρόμοια πορεία. Παρακαλούμε να διαβιβάσετε την έντονη διαμαρτυρία μας και την έκφραση καταδίκης στις αρμόδιες αρχές της χώρας σας», αναφέρει χαρακτηριστικά –μεταξύ άλλων- η επιστολή του ΚΙΣΕ.

Σχετικά:

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση καταδίκης της πορείας από το ΚΙΣ Βουλγαρίας ‘Shalom’

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae