Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4521 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Oι προσπάθειες απονομιμοποίησης του Ισραήλ είναι μία μορφή αντισημιτισμού, δήλωσε στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, κατά τη διάρκεια Συνεδρίου για την καταπολέμηση του μίσους εναντίον των Εβραίων το οποίο πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, υπό την αιγίδα της UNESCO.   

Συγκεκριμένα στην ομιλία του επεσήμανε πως ο σύγχρονος αντισημιτισμός εκφράζεται «με τις προσπάθειες απονομιμοποίησης του δικαιώματος ύπαρξης του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων και όσων ζητούν την καταστροφή του, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα της κατάστασης στη Μέση Ανατολή για να στοχοποιήσουν τους Εβραίους και τα εβραϊκά σύμβολα» και πως «η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ανησυχητική εξάπλωση των νεοναζιστικών και ρατσιστικών οργανώσεων».

ΠΗΓΗ: Στοιχεία από άρθρο του EJC

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae