Τη Διεθνή Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, την Πέμπτη  21 Μαρτίου 2019, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, για 5η συνεχή χρονιά, καλεί όλες τις ομάδες που πλήττονται από τις διακρίσεις και το ρατσισμό να δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους για την καταπολέμηση κάθε είδους ρατσισμού και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 

Εκπρόσωποι από ευρύτερες ομάδες που αντιμετωπίζουν διακρίσεις στη χώρα μας (#ΑΜΕΑ, #ΛΟΑΤΚΙ, #Ρομά, #Μετανάστες, #Πρόσφυγες, #Οροθετικοί, #Ηλικιωμένοι, #Χρήστες_ουσιών, #Ψυχικά_ασθενείς, #Θρησκευτικές_ομάδες, κ.ά.), ενωμένοι, θα πραγματοποιήσουμε τον “Περίπατο κατά των Διακρίσεων” #WAD2019, βαδίζοντας μαζί για έναν καλύτερο κόσμο. 

Συγκεντρωνόμαστε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 3:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος καιβαδίζουμε μαζί προς τα Προπύλαια.

Η λήξη του Περιπάτου, όπως κάθε χρόνο, σηματοδοτείται με την απονομή του βραβείου ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ – Τζανέτος Αντύπας 2019 σε μία οργάνωση/φορέα για την προσφορά του στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook πατώντας εδώ

Ο Περίπατος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ