Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4882 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 2019 | Εκτύπωση |

Τη Διεθνή Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, την Πέμπτη  21 Μαρτίου 2019, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, για 5η συνεχή χρονιά, καλεί όλες τις ομάδες που πλήττονται από τις διακρίσεις και το ρατσισμό να δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους για την καταπολέμηση κάθε είδους ρατσισμού και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 

Εκπρόσωποι από ευρύτερες ομάδες που αντιμετωπίζουν διακρίσεις στη χώρα μας (#ΑΜΕΑ, #ΛΟΑΤΚΙ, #Ρομά, #Μετανάστες, #Πρόσφυγες, #Οροθετικοί, #Ηλικιωμένοι, #Χρήστες_ουσιών, #Ψυχικά_ασθενείς, #Θρησκευτικές_ομάδες, κ.ά.), ενωμένοι, θα πραγματοποιήσουμε τον “Περίπατο κατά των Διακρίσεων” #WAD2019, βαδίζοντας μαζί για έναν καλύτερο κόσμο. 

Συγκεντρωνόμαστε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 3:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος καιβαδίζουμε μαζί προς τα Προπύλαια.

Η λήξη του Περιπάτου, όπως κάθε χρόνο, σηματοδοτείται με την απονομή του βραβείου ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ – Τζανέτος Αντύπας 2019 σε μία οργάνωση/φορέα για την προσφορά του στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook πατώντας εδώ

Ο Περίπατος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae