Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3575 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ 27o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ | Εκτύπωση |

Το Ισραήλ συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. O χορογράφος Adi Boutrous παρουσιάζει, με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ, το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 και ώρα 9:30 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το τελευταίο έργο του “One More Thing”.

Πληροφορίες παράστασης

Στο νέο έργο του «One More Thing» ο Adi Boutrous μας καλεί να εξετάσουμε την αξία της ομάδας και του ατόμου μέσα στην ομάδα. Μέσα σε ένα τελετουργικό που διαπερνά τόσο το σύγχρονο όσο και το παραδοσιακό, τέσσερις άντρες συμμετέχουν σε μια τελετή μύησης που βασίζεται στην ενσυναίσθηση, στο κοινό πεπρωμένο, στην κατανόηση. Μέσα από αυτό επανεξετάζουν τη σχέση μεταξύ αρρενωπότητας και δύναμης από τη μία και ψυχικού σθένους, έντασης και επιθυμίας για συγχρονισμό από την άλλη.

Πληροφορίες και εισιτήρια ΕΔΩ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae