Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4896 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στις 12 μ. ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζει να επισκεφθεί το Εβραϊκό Μουσείο της πόλης, τιμώντας με την παρουσία του την Ισραηλιτική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Σχοινάς θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, όπου θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η επίσκεψη του κ. Σχοινά στη Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της πρώτης στρατηγικής που διαμόρφωσε και πρόκειται να υλοποιήσει η ΕΕ για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και τη διαφύλαξη της εβραϊκής ζωής. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα στρατηγική της ΕΕ είναι διαθέσιμες στο σύνδεσμο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 6.10.2021

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae