Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3808 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συναντήθηκε σήμερα (17.1.2023) με τον νέο Πρέσβη του Κράτους του Ισραήλ στην Αθήνα, κ. Noam Katz. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η ισχυρή και σταθερή σχέση στρατηγικής φύσεως των δύο χωρών, η οποία βασίζεται σε στενούς δεσμούς φιλίας, αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Ο κ. Τασούλας και ο κ. Katz εξέφρασαν την επιθυμία για περαιτέρω εμβάθυνση και ανανέωση της συνεργασίας των δύο Κοινοβουλίων, τονίζοντας ιδιαίτερα την πολύ αποδοτική και στενή συνεργασία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας, ενώ αμφότεροι συμφώνησαν ότι οι διμερείς οικονομικές σχέσεις τυγχάνουν επωφελούς βελτίωσης σε πολλούς και σημαντικούς τομείς.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι η Ελληνική Πολιτεία έχει δεσμευθεί να προφυλάσσει τα μνημεία της εβραϊκής παρουσίας στη χώρα μας και να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος.

ΠΗΓΗ: ιστοσελίδα hellenicparlaiment, 17.1.2023

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae