Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 7359 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναβλήθηκε το 20ό Τακτικό Συνέδριο των Αντιπροσώπων των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων Ελλάδος, που συγκλήθηκε στην Αθήνα, στις 2.2.2013, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΚΙΣΕ.
Κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ  κ. Δαυίδ Σαλτιέλ ανακοίνωσε την εκ μέρους όλων των μερών πρόταση για αναβολή, ώστε να διεξαχθούν συνομιλίες προς συνένωση των δυνάμεων του Εβραϊσμού. Η πρόταση για την αναβολή ψηφίστηκε ομόφωνα από τους 13 τακτικούς αντιπροσώπους των Κοινοτήτων.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ, το Δ.Σ. του ΚΙΣΕ θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία σύγκλησης του 20ού Τακτικού Συνεδρίου σε εύλογο χρονικό διάστημα. Το Συνέδριο έκλεισε με δέηση που αναπέμφθηκε από τον Ραββίνο Αθηνών κ. Ισαάκ Μιζάν.
 
Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2013
 
 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae